Egyéb (4)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Érintésvédelmi felülvizsgálatok kedvező áron — Rövid határidővel vállaljuk az időszakos érintésvédelmi felülvizsgálatokat, valamint az erősáramú berendezések tűzvédelmi felülvizsgálatait. Továbbá villámvédelmi felülvizsgálatok norma és nem norma szerinti vizsgálatait. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket bizalommal! 2019.09.13.

Név: Ampervadász Kft.
Lakhely: Gyenesdiás
Tel: +36706318368
E-mail: avoffice08@gmail.com
Web: http://www.erintesvedelem.hu/
ID: #101439

 
Polcrendszer eladó — Eladó raktár költözés miatt nagy teherbírású, csavarkötés nélküli polcrendszer Összesen: 16 m hosszú, 1 m széles, 3,3 m magas. (Nálunk 2 x 8 m hosszban volt felállítva.) Szétszerelt állapotban, minden alkatrész külön, depózva jelenleg. Eladási ár: 700.000.- Ft + ÁFA Az elszállítás a vevő feladata.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Zalaegerszeg
ID: #101235

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Masszázságy hordozható Zalaegerszegen eladó — Minimálisat használt vajszínű textilbőr, hordozható, 2 zónás, favázas masszázságy táskával, - betegségem miatt- eladó. A kellékei bontatlan csomagolásban. A kép csak minta, a szín nem egyezik.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Zalaegerszeg
ID: #93758

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Harmónia Ház Nagyatád! — Harmónia Ház! Nagyatád, Kossuth u12 Szeretnéd, ha EGÉSZSÉGEDET megtudnád őrizni, és soha nem találkoznál, egyik rettegett betegséggel sem életed folyamán? Tudtad, hogy ez nem csupán a véletlenen vagy szerencsén múlik? Nem is gondolod mennyire a te kezedben van a megoldás! Hogyan? Az egyik legjobb módszer erre a Voll diagnosztika. A testedben-lelkedben áhított harmónia eléréséhez az első lépés: egy állapotfelmérés. Várunk szeretettel!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Nagykanizsa
ID: #89480

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben